English Nederlands Deutsch

Quickstop

Lengtemeetsysteem

Neem contact op!

Harwi Quickstop

Bent u de onnauwkeurige metingen beu die leiden tot verspilling van hout en frustrerende zaagsneden? Zeg vaarwel tegen giswerk met de Harwi Quickstop, een lengtemeetsysteem ontworpen om uw houtbewerkingservaring te stroomlijnen.

De Harwi Quickstop is gemaakt met precisie en gebruiksgemak in het achterhoofd en past naadloos op uw afkortzaag, waardoor deze verandert in een krachtpatser. Met zijn intuïtieve interface en digitale display kunt u moeiteloos de gewenste metingen invoeren en kijken hoe de Harwi Quickstop uw zaagsneden met uiterste nauwkeurigheid begeleidt.

Verhoog uw productiviteit met de Harwi Quickstop

Ervaar een aanzienlijke verhoging van de productiviteit omdat de Harwi Quickstop de noodzaak voor handmatige metingen elimineert, waardoor u zich meer kunt concentreren op het creatieve aspect van uw projecten. Geen tijdverspilling meer met proefondervindelijk instellen – met de Harwi Quickstop is elke snede nauwkeurig en efficiënt.

Upgrade vandaag nog uw houtbewerkingsgame met de Harwi Quickstop en ontgrendel een nieuw niveau van precisie, gebruiksgemak en productiviteit in uw werkplaats.

Touchscreen bediening

Instellen van zaaglijsten mogelijk

Retract functie

Leverbaar in verschillende modellen

De Quickstop is leverbaar in een uitvoering met een slag van 4750 mm of 6550 mm zowel rechts als links van de zaagmachine. Inclusief uitvoer tafels.

Basic

Inclusief
  • 7" Touchscreen bediening
  • Klapbare aanslag
  • Nulpunt compensatie
  • Retract functie
  • Zaaglijst (10 posities)