English Nederlands Deutsch

Verticale zaagmachines

Harwi verticale platenzagen staan bekend om hun stabiliteit en uitstekende prestaties. De machines zijn ontwikkeld voor nauwkeurig horizontaal en verticaal zaagwerk via een ergonomische en gebruikersvriendelijke bediening. Uw operators werken veilig en efficiënt met elk type Harwi verticale platenzaag.

Verticale platenzaag machines met unieke frame constructie

De machines hebben een unieke frame constructie gelast uit één geheel. Dat maakt de verticaal zaagmachines zeer stevig en stabiel. Met Harwi platenzaagmachines kunt u flexibel een diversiteit aan plaatmateriaal verwerken, van licht tot zwaar. Daarnaast beschikt elke wandzaag over een automatisch verschuivende achterwand, waardoor de machines een lange levensduur hebben.

Ontdek de diversiteit in modellen zoals de Harwi Ultra en Harwi Orca

Bekijk de diverse modellen platenzagen om te beslissen welke het beste bij uw bedrijfsvoering en industriële toepassingen past. Zo is er de Harwi Ultra, onze meest complete zaagmachine met het uitgebreide afzuigsysteem voor een stofvrije werkomgeving. De Harwi Orca voor hetzelfde precisiewerk als de Ultra en de Harwi Piranha voor lichte en flexibele zaagwerkzaamheden. Kijk voor meer industriële oplossingen ook eens bij onze radiaal zaagmachines en cirkel zaagmachines. Meer weten? Neem zeker contact met ons op. We helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.