English Nederlands Deutsch

Werken bij Harwi

Harwi is met zijn 60 jaar historie een begrip in de zaagindustrie. Momenteel staat een ambitieuze nieuwe generatie aan het hoofd van het bedrijf met de gedreven mindset van een start-up. Er wordt met veel passie en enthousiasme gewerkt aan de doorontwikkeling en innovatie van het bedrijf, de machines en het merk Harwi. Een kleinschalige bedrijfsstructuur zorgt voor korte directe lijnen waarin we iedereen de verantwoordelijkheid en ruimte bieden om zijn eigen impact te creëren binnen het bedrijf.  We vinden het belangrijk om te blijven investeren in de werkomgeving met daarin de ruimte voor persoonlijke groei en ambities. Daarnaast zeggen we ‘jij en je’ en voeren we een no no-nonsense beleid waarin iedereen gelijk is aan elkaar, van interieurverzorger tot directeur, en waar positiviteit hoog in het vaandel staat.

Bij Harwi zoeken we daarom naar passie en niet naar diploma’s. Het betekent niet dat wij diploma’s waardeloos vinden, zeer zeker niet.
Echter zijn wij van mening dat het begint bij passie voor je vak en plezier in je werk. En dat streven we na!

Ben je benieuwd naar ons team en wat wij jou eventueel te bieden hebben? Neem dan een kijkje of een van de onderstaande vacatures bij jou past.

Assemblage Monteur Machinebouw

Wil jij, net als wij, groeien, doorontwikkelen en vernieuwen? Dat kan! Onze missie: samen bouwen is samen groeien. Wij zijn een (h)echt fam...
Bekijk vacature

Support Medewerker Binnendienst

Wil jij, net als wij, groeien, doorontwikkelen en vernieuwen? Dat kan! Onze missie: samen bouwen is samen groeien. Wij zijn een (h)echt fami...
Bekijk vacature