English Nederlands Deutsch

Harwi industriële zaagmachines

harwi zaagmachines

Harwi industriële zaagmachines sinds 1960

Harwi produceert sinds 1960 zaagmachines in het Brabantse Helmond. Ons specialisme is het ontwerp, de bouw en de verkoop van duurzame zaagmachines voor diverse toepassingen in de houtindustrie. Onze zaagmachines worden voornamelijk gebruikt voor industriële toepassingen.

Volledig assortiment Harwi zaagmachines

Waar veel fabrikanten van industriële zaagmachines zich richten op een enkele categorie machines, bieden wij een volledig assortiment van:

Van kozijnenfabrieken, deurenfabrieken, woningbouw, standbouw tot doe-het-zelf zaken. Elke klant voorzien wij van een passende industriële zaagmachine voor de werkzaamheden passend bij hun specifieke werkterrein.

Harwi staat voor veiligheid, ergonomie en gezondheid

Veiligheid, ergonomie en gezondheid staan bij ons op nummer 1. Daarom is het voor ons enorm belangrijk dat onze zaagmachines voldoen aan alle eisen. Dit betekent in de praktijk dat iedere zaagmachine is voorzien van een CE keurmerk. Daarnaast streven wij naar een lichte en eenvoudige bediening, waardoor uw operators een goede houding behouden. In het ontwerp en de uitvoering van onze machines streven wij naar een sterke afzuiging waardoor werkplaatsen schoon en stofvrij blijven. Kijk bijvoorbeeld eens bij de bijzondere kwaliteiten van onze Harwi Ultra, Harwi Multimatic en Harwi 130.

Harwi dealernetwerk voor betrouwbaar advies

Harwi werkt nationaal en internationaal met een groot dealernetwerk dat bekend staat om de technische kennis, innovatie, dienstverlening en uitstekende aftersales. Onze dealers weten als geen ander hoe onze verticaal zaagmachines, radiaal zaagmachines en cirkel zaagmachines werken en hoe ze passen binnen uw bedrijf. Zo zijn zij een betrouwbare partner voor u en staan zij u bij alle stappen in het proces van de investering van een goede, betrouwbare en duurzame Harwi zaagmachine.

Sterk persoonlijk bedrijf vol flexibiliteit en specialisten

Met onze in huis ontworpen en ontwikkelde zaagmachines, uitgebreide productiefaciliteiten en vakbekwame medewerkers is Harwi in staat om voor vele technische uitdagingen een passende oplossing te bedenken, te ontwikkelen en te realiseren. Als relatief klein bedrijf in de zaagmachine industrie hebben wij het voordeel dat we flexibeler zijn en snel kunnen schakelen waardoor wij met succes voor zeer uiteenlopende klanten op maat gemaakte machines kunnen ontwikkelen.