English Nederlands Deutsch

De missie en visie van Harwi

harwi zaagmachines

Harwi voor vakmanschap en ervaring

Door vakmanschap en ervaring te combineren met service en ontwikkeling streven wij naar een optimale werkomgeving waarbij veiligheid, ergonomie en gezondheid op de eerste plaats komen.

De Harwi passie voor techniek

Het robuuste karakter en de lange levensduur van onze machines kenmerkt onze passie voor techniek. De core business van Harwi is het leveren van standaard zaagoplossingen in de houtindustrie. Door onze expertise en kennis van machines gaan wij klant specifieke vraagstukken niet uit de weg.

Veilige en ergonomische zaag oplossingen

Samen met de vraag uit de markt komen wij tot de beste zaag oplossingen voor de houtverwerkingsindustrie. Klanten vragen naar ons product, omdat wij verder kijken dan alleen een goed technisch ontwerp. Wij realiseren machines waarbij veiligheid, ergonomie en gezondheid bepalende factoren zijn in onze engineeringstrajecten.

Duurzame zaagoplossingen sinds 1960

Wij leveren machines met een lange levensduur en staan voor een gezonde werkomgeving voor elke operator. Sinds 1960 staat Harwi bekend als een betrouwbare en innovatieve partner waarbij respect en samenwerking de continuïteit van de organisatie waarborgen.