English Nederlands Deutsch

Harwi radiaalzagen -ook wel afkortzagen genoemd- staan bekend om hun uitstekende prestaties. De modellen zijn zeer robuust, hebben een hoge zaagkwaliteit en hebben zich door de jaren heen keer op keer bewezen. Diverse uiteenlopende industrieën werken duurzaam en ergonomisch met Harwi radiaal zaagmachines zoals de Harwi Multimatic en de Harwi 625-H.

Geschikt voor diverse materiaaltoepassingen

Harwi radiaal zaagmachines zijn uitermate geschikt voor het afkort- of verstekzagen van houten balken en plaatmateriaal. De lijn bestaat uit diverse modellen met ieder hun specifieke eigenschappen en doeleinden. Elk model Harwi is geschikt voor industrieel zaagwerk. De diverse types Harwi industriële radiaalzaagmachines hebben uiteenlopende eigenschappen voor specifieke behoeftes.

Ontdek de diverse modellen voor het zagen onder verstek

Wilt u naast het afkorten ook verstek zagen? Dan is de Harwi 625-U een passende oplossing. Met de Harwi 450-W radiaalzaag machine kunt u zowel verstek als dubbel verstek zagen, met het voordeel dat u met een combinatie met een lengtemeetsysteem altijd het nulpunt kunt behouden. Klik op de diverse modellen voor meer informatie en kijk ook eens bij onze verticale zaagmachines en cirkel zaagmachines. Meer weten? Neem zeker contact met ons op. We helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.