English Nederlands Deutsch

Cirkelzaagmachines

De Harwi schulp- en afkortzaagmachines zijn duurzame industriële cirkelzaagmachines. Vanwege de robuuste constructie zijn deze machines uiterst geschikt voor continu zwaar gebruik in alle denkbare takken van de (hout)industrie. Onze afkort zaagmachines en schulp zaagmachines staan bekend om hun economische en efficiënte inzetbaarheid.

Krachtige motoren en diverse uitbreidingsmogelijkheden

Van een krachtig basismodel zoals de Harwi 130 tot een uitgebreide elektrisch instelbare machine, Harwi kan een cirkelzaagmachine leveren die perfect bij elke industrie of industriële behoefte aansluit.

Ons topmodel de Harwi 210

De Harwi 210 Basic industriële afkortzaag heeft een krachtige 7.5 kW motor met een elektrisch instelbare hoogte- en schuinverstelling van het zaagblad. De Harwi 210 Premium industriële schulpzaag omhulst een 11 kW motor en is tevens volledig elektrisch verstelbaar via het bedieningspaneel. Voor het ultieme zaaggenot raden wij de HARWI 210 Pro aan die voorzien is van alle denkbare luxe die mogelijk is op een cirkelzaagmachine Hierboven vindt u meer informatie over de verschillende types cirkel zaagmachines. Kijkt u ook eens bij onze radiaal zaagmachines en verticale zaagmachines. Meer weten? Neem zeker contact met ons op. We helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.